foto

Barbara Marten

  • nar. 3.1.1947 (70 let)
    Leeds, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Prázdná kolébka
2003 In Search of the Brontës (TV film)
2002 A Is for Acid (TV film)
2000 Jdi za svým srdcem
1996 Goodbye My Love
1990 Shoot to Kill (TV film)
1989 Na předměstí (TV film)
1987 Měsíc na venkově
1986 Hombre que ganó la razón, El

TV seriály

2013 Frankie (TV seriál)
Textilka (TV seriál)
2012 Public Enemies (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2011 Únos a výkupné (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2010 A Passionate Woman (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2007 Pět dní (TV seriál)
2006 Goldplated (TV seriál)
Street, The (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Krádež ze Saturnova chrámu (S01E04)
2003 The Royal (TV seriál)
2001 Bob & Rose (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Badger (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Zlatá klec (TV seriál)
1992 Life and Times of Henry Pratt, The (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1988 Christabel (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)

Dokumentární

2008 Florence Nightingaleová (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace