foto

Bryan Coleman

  • nar. 29.1.1911
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.7.2005 (94 let)
    Dorset, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Hra na pláč
Chaplin
1991 Černá svíce (TV film)
1986 Mona Lisa
1984 Road to 1984, The (TV film)
1983 Keep Off the Grass
1971 Vzducholoď
1968 Happy Deathday
1965 Mr. Brown Comes Down the Hill
1962 Andělé spásy
Nejdelší den
1960 The Hand
1959 Life in Danger
1958 Blood of the Vampire
1957 Mr. Bowling Buys a Newspaper
Suspended Alibi
The Tommy Steele Story
1956 Loser Takes All
1954 You Know What Sailors Are
1949 Landfall
Train of Events
1948 Pygmalion (TV film)
1947 Dvě paní Carrollové
Jassy
1939 Sword of Honour

TV seriály

1993 September Song (TV seriál)
1991 Josie (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1988 Streets Apart (TV seriál)
1986 King & Castle (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
1984 Diana (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
1981 Barriers (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
Sorry! (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Víkend na venkově (S04E13)
1978 Hazell (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Now, Take My Wife (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1968 Frontier (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
Weavers Green (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1961 Sir Francis Drake (TV seriál)
1960 A Life of Bliss (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Scarf, The (TV seriál)
The Naked Lady (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
My Friend Charles (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1949 Family Affairs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace