foto

Blake Butler

  • nar. 22.10.1924
    Barrow-in-Furness, Cumbria, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.4.1981 (56 let)
    Bromley, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 And Now the Screaming Starts!
1970 Foreign Exchange (TV film)
1969 Lock Up Your Daughters!
1967 This Way for Murder (TV film)

TV seriály

1995 Help! (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Tropic (TV seriál)
Worzel Gummidge (TV seriál)
1978 Come Back, Lucy (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Mind Your Language (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
Raven (TV seriál)
Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
1975 Survivors (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Both Ends Meet (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Doctor at Large (TV seriál)
Elizabeth R (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Culture Vultures, The (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1969 Hark at Barker (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
The Very Merry Widow and How (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Journey to the Unknown (TV seriál)
Ooh La La! (TV seriál)
The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1967 Four Tall Tinkles (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
George and the Dragon (TV seriál)
Mrs Thursday (TV seriál)
1965 Enemy of the State, An (TV seriál)
Mind of the Enemy, The (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Martin Chuzzlewit (TV seriál)
Swizzlewick (TV seriál)
1963 Emerald Soup (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Golden Girl (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky