foto

Colin Spaull

  • nar. 1944
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ať to slyší i mimozemšťani
2001 Redemption Road
1995 Cynthia Payne's House of Cyn
1972 Zběsilost
1969 Before Winter Comes
1958 The Little Beggars (TV film)
1957 Noddy in Toyland

TV seriály

2011 The Hour (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2008 The Inbetweeners (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2004 The Courtroom (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2001 'Orrible (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1994 Nelson's Column (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Get Back (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
Streets Apart (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
The Bretts (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
The Collectors (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 L for Lester (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1977 Holding On (TV seriál)
1974 Seven Faces of Woman (TV seriál)
1972 Sykes (TV seriál)
1969 Gnomes of Dulwich, The (TV seriál)
1967 Fellows, The (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Frankie Howerd (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
Yorky (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
The Larkins (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace