foto

Charles Morgan

  • nar. 23.3.1909
    Tredegar, Monmouthshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.3.2000 (90 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
1982 Návrat vojáka
Záhada Sedmi ciferníků (TV film)
1980 Proč nepožádali Evanse? (TV film)
1977 Armaguedon
1972 Au Pair Girls
1971 Duffer
1962 Boys, The
Pot Carriers, The
1961 Cash on Demand
1960 Hell Is a City
1957 Útěkář
1955 Spider's Web (TV film)
1954 Radio Cab Murder
1949 Train of Events

TV seriály

1988 After Henry (TV seriál)
1985 Zahalte jí tvář (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
1982 Let There Be Love (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
Tenko (TV seriál)
1977 Backs to the Land (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
The Fuzz (TV seriál)
1976 Howerd Confessions, The (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
I Didn't Know You Cared (TV seriál)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
Top Secret Life of Edgar Briggs, The (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Helen: A Woman of Today (TV seriál)
Man About the House (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Holly (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
Spring and Autumn (TV seriál)
Villains (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Bless This House (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Germinal (TV seriál)
Menace (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Těžký případ (E22)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Middlemarch (TV seriál)
1967 Sexton Blake (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Three Live Wires (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 Citadel, The (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
The Roving Reasons (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Naked Lady (TV seriál)
1958 All Aboard (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace