foto

Sune Kofoed

  • nar. 12.12.1977 (41 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kodaň
2013 Střelec
2010 Submarino

TV seriály

2016 Chekhov on the Road (TV seriál)
2015 Rita (TV seriál)
Lederen (S03E07)
Sponsorbarnet (S03E03)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Tělo v lese 2/2 (E02)
Vláda (TV seriál)
Poslední dělník (S02E03)
V Bruselu tvůj křik nikdo neuslyší (S02E02)
89 000 dětí (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace