foto

Sune Kofoed

  • nar. 12.12.1977 (42 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kodaň
2013 Střelec
2010 Submarino

TV seriály

2020 Hånd i Hånd (TV seriál)
Redningsforsøget (S02E03)
2016 Chekhov on the Road (TV seriál)
2015 Rita (TV seriál)
Lederen (S03E07)
Sponsorbarnet (S03E03)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Tělo v lese 2/2 (E02)
Vláda (TV seriál)
Poslední dělník (S02E03)
V Bruselu tvůj křik nikdo neuslyší (S02E02)
89 000 dětí (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky