foto

Maximilian Cress

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Život na rozcestí (TV film)
2001 Holky to chtěj taky
Tom und die Biberbande (TV film)
2000 Krvavé prázdniny
1999 Jezero smrti (TV film)
1998 Freiflug (studentský film)
1997 Trest života (TV film)

TV seriály

2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace