foto

Kaoru Jačigusa

  • nar. 6.1.1931 (89 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hondžicu wa, ohigara mo joku
2016 Kidnap Tour (TV film)
2015 Miccu no cuki (TV film)
Yuzuriha no koro
2014 Giovanniho ostrov
Saikou no Rikon Special 2014 (TV film)
2013 Fune o amu
Haha, waga ko e (TV film)
Kudžikenaide
Nijushi no Hitomi (TV film)
Tsuki ni Inoru Piero (TV film)
2012 Cunagu
Gaku (TV film)
2011 Ashita ni Kakeru ai
Ničirin no isan
2010 Kikoku (TV film)
Yamanai Ame wa Nai (TV film)
2009 Dear Doctor
Gama no abura
Hikidaši no naka no love letter
Umi ni tacu hito: Oni no sumu šinise rjókan (TV film)
2008 Šiawase no kaori
2007 Kimi ni shika kikoenai
Šaberedomo šaberedomo
2006 Hayashiya Sanpei monogatari (TV film)
Saigo no Nightingale (TV film)
2005 Hošino Sen'iči monogatari (TV film)
Vyjednavač Masajoši Mašita
2003 Ašura no gotoku
2002 Big Money
Bunšó kanteinin Širatori Ajame no džiken fairu: Sanman bun no iči no kokuhacu (TV film)
2001 Satorare
2000 Tengoku made no hjaku mile
1996 Mijazawa Kendži: Sono ai
1993 Saiyûki (TV film)
1989 226
1987 Věrný pes Čiko
1980 Gendži monogatari (TV film)
1979 Eireitači no óenka: Saigo no sókeisen
1978 Blue Christmas
1976 Fumó čitai
1974 Den-en ni shisu
1972 Otoko wa curai jo: Toradžiró jumemakura
1969 Waga koi waga uta
1967 Koto yûshû: Ane imôto
1966 Daisatsujin orochi
1965 Akumyo muteki
Nihon kjókakuden: Naniwahen
Samuraj
Shinobi no mono: Iga-yashiki
Ucukušisa to kanašimi to
1964 Danči: Nanacu no taizai
Konničiwa akačan
1963 Šin meoto zenzai
1960 Gasu ningen daiičigó
Tenka no ódorobó: Širanami gonin otoko
1959 Guramató no júwaku
Jari hitosudži nihonbare
Moro no Ichimatsu yûrei dochu
Songokú
1958 Jadžikita dóčú sugoroku
Kenka taiheiki
Nuregami kenpó
Tabisugata nezumi kozó
Tókjó no kjúdžicu
1957 Ikiteiru Koheidži
Yukiguni
1956 Aidžó no kessan
Bai she chuan
Hesokuri šačó
Rangiku monogatari
Samurai 3
Zoku Hesokuri šačó
1955 Kučizuke
Nacume Sóseki no Sanširó
Samurai 2
1954 Kojoi hi to joru o
Madama Butterfly
Samurai
Wakai hitomi
1953 Kin-san torimonočó: Nazo no ningjóši
Pu-san
Tabi wa sojokaze
1952 Mukašibanaši hormone monogatari

TV seriály

2019 Jasuragi no toki: Miči (TV seriál)
2018 Šicudži: Saiondži no meisuiri (TV seriál)
2017 Jasuragi no sato (TV seriál)
2016 Icuka kono koi o omoidašite kitto naite šimau (TV seriál)
2015 Okaši no ie (TV seriál)
2014 Fukuie keibuho no aisacu (TV seriál)
Mijamoto Musaši (TV seriál)
2013 Saikó no rikon (TV seriál)
2011 Tempest (TV seriál)
2010 99-nen no ai: Japanese Americans (TV seriál)
2009 Arifureta Kiseki (TV seriál)
2007 Haikei, Chichiue-sama (TV seriál)
Juken no kamisama (TV seriál)
2006 Bjakujakó (TV seriál)
2005 Koi no džikan (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
Itoshi Kimi e (TV seriál)
2002 Tošiie to Macu (TV seriál)
2001 Antíku (TV seriál)
1998 Yanchakure (TV seriál)
1995 Hačidai šógun Jošimune (TV seriál)
1994 Onna no Iibun (TV seriál)
1987 Dokugan-ryu Masamune (TV seriál)
1984 Romance (TV seriál) - vyp.
1983 Ošin (TV seriál)
1979 Amerika monogatari (TV seriál)
Čotto my way (TV seriál)
1977 Kazamidori (TV seriál) - vyp.
Kishibe no arubamu (TV seriál)
Oretači no macuri (TV seriál)
1975 Akai Giwaku (TV seriál)
Oretači no tabi (TV seriál)
1966 Zenigata Heidži (TV seriál)

Dokumentární

2015 Mifune: The Last Samurai

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky