foto

Masanori Išii

  • nar. 21.3.1973 (46 let)
    Midori-ku. Jokohama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aru mači no takai entocu
2017 Hondžicu wa, ohigara mo joku
Okaši na keidži 15 (TV film)
Óoka Ečizen: Special (TV film)
2016 Nozoki Me
2015 Maestro!
2014 Magic Night
Tokyo ni Olympics o Yonda Otoko (TV film)
2013 Keidži Jošinaga Seiiči: Namida no džikenbo (TV film)
Kenchô omotenashi ka
Mottomo Tooi Ginga (TV film)
Naru Youni Narusa
Tokyo Teyande The Story Teller's Apprentice
2011 Šódžotači no rašinban
2010 Inšite miru
Railways: 49sai de denša no untenši no natta otoko no monogatari
2008 Nodame kantâbire in Yôroppa (TV film)
Šórin šódžo
2007 Bibo no Mesu (TV film)
Lemon no koro
Nagai nagai satsujin
Zou no Hanako (TV film)
2006 Bokutači no sensó (TV film)
Hayashiya Sanpei monogatari (TV film)
Učóten hotel
2005 Tôbôsha: Kijima Jôichirô (TV film)
Vyjednavač Masajoši Mašita

TV seriály

2019 Daifugó dóšin (TV seriál)
Onihime no hacukoi! (E02)
Minarai dóšin tandžó! (E01)
In Hand (TV seriál)
2018 Last Chance (TV seriál)
2016 Specialist (TV seriál)
2015 Bar remon háto (TV seriál)
Hoteru Konsheruju (TV seriál)
Sairen (TV seriál)
Sanbiki no ossan 2 (TV seriál)
Tantei no Tantei (TV seriál)
doS Deka (TV seriál)
2014 Caroling (TV seriál)
Dai Tokyo Toi Bokkusu (TV seriál)
Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Hero 2 (TV seriál)
2013 Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
Star Man: kono hoshi no koi (TV seriál)
Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
Óoka Ečizen (TV seriál)
2012 Hancho - Keishicho Asakahan Season 5 (TV seriál)
Priceless: Aru Wake Nedaro, Nanmon! (TV seriál)
Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
Umečan sensei (TV seriál)
2011 Kokuhacu: kokusen bengonin (TV seriál)
Shima shima (TV seriál)
2010 Gakeppuči no Eri (TV seriál)
Osmý den pro cikádu (TV seriál)
Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
2009 Cubakijama-kačó no nanokakan (TV seriál)
Jakó no kaidan (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
Smile (TV seriál)
2008 Shikaotoko Aoniyoshi (TV seriál)
2007 Garireo (TV seriál)
Konshû, tsuma ga uwaki shimasu (TV seriál)
Seito shokun! (TV seriál)
2006 Kekkaiši (TV seriál)
Oishii Proposal (TV seriál)
Saijúki (TV seriál)
2004 Misuterí: minzoku gakuša Jakumo Icuki (TV seriál)
2002 Kimi o miagete (TV seriál)
2001 Saotome Typhoon (TV seriál)
2000 Koi no Kamisama (TV seriál)
Okuman Choja to Kekkon Suru Hoho (TV seriál)
Ódorí (TV seriál)
1996 Nurse no oshigoto (TV seriál)
1994 Furuhata Ninzaburo (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 AKB48 Show! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky