foto

Yves Langlois

  • nar. 16.9.1945 (75 let)
    Mulsanne, Sarthe, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 La Tueuse Caméléon (TV film)
2013 Indiscrétions (TV film)
Le clan des Lanzac (TV film)
2012 La solitude du pouvoir (TV film)
Nos retrouvailles (TV film)
2011 Bouquet final (TV film)
La Mauvaise Rencontre (TV film)
Rasputin (TV film)
2010 Ni reprise, ni échangée (TV film)
Petite fille (TV film)
Viva Riva!
2009 Mourir d'aimer (TV film)
2008 Ohnivá řeka (TV film)
2006 C'est beau une ville la nuit
Hrátky s nebezpečím (TV film)
Žiješ jednou, zemřeš dvakrát (TV film)
2005 Lži a zrada (TV film)
Zakázaná tajemství (TV film)
Zločiny z vášně (TV film)
2004 Falešné sliby (TV film)
Nová Francie
Smrtelné setkání (TV film)
2003 Rezidence Jericho
2001 Start v ohrožení
2000 Norimberk (TV film)
1999 36 hodin do smrti (TV film)
Taken
1998 Prachy k likvidaci
The Sleep Room
1997 Hon na Šakala
Top Secret
1996 Mladý Yankee z Connecticutu na dvoře krále Artuše
Mrtvý bod
Parchant (TV film)
Pohyblivý terč
1995 Highlander 3
Mladý Ivanhoe (TV film)
Screamers - Hlasy z podzemí
1994 Děti za milión dolarů (TV film)
Pošťák
Průlom (TV film)
Ukradené štěstí
1993 Metusalem
Smrtící únik (TV film)
Úctyhodná žena II (TV film)
1991 Assassin jouait du trombone, L'
Milena
Money
Scanners II
Scanners III
1990 Bethune: The Making of a Hero
1989 Slepý strach
Umývání mozků
1988 Liberace: Behind the Music
Malarek
1986 Morning Man
Toby
1985 Bayo
The Blue Man
1984 Krev těch druhých
1983 Bonheur d'occasion
Tell Me That You Love Me
1981 Boj o oheň
Plouffe, Les
1980 Girls
It Rained All Night the Day I Left
Lucky Star, The
1978 Violette Nozière
1976 Děvčátko, které bydlí na konci ulice
Hinrichtung, Die
1975 Jacques Brel Is Alive and Well and Living in Paris
Pousse mais pousse égal
1974 Alien Thunder
Je t'aime
1973 Y'a toujours moyen de moyenner!
1972 Quelques arpents de neige
1971 7 fois... par jour
1970 Red

TV seriály

2018 Capitaine Marleau (TV seriál)
La Reine des glaces (S03E07)
L'Arbre aux esclaves (S03E06)
Veuves... mais pas trop (S03E05)
další epizody (5)
2017 Capitaine Marleau (TV seriál)
Les Roseaux noirs (S02E06)
Double jeu (S02E05)
Le Jeune homme et la mort (S02E04)
další epizody (6)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
À ciel ouvert (S01E07)
La Nuit de la lune rousse (S01E06)
En trompe-l'oeil (S01E05)
další epizody (7)
2010 Collection Fred Vargas (TV seriál)
Un lieu incertain (E04)
2009 Collection Fred Vargas (TV seriál)
L'Homme à l'envers (E03)
L'Homme aux cercles bleus (E02)
2002 Napoleon (TV seriál)
1812–1821 (E04)
1807–1812 (E03)
1800–1807 (E02)
další epizody (4)
1996 Jasmine (TV seriál)
1991 Golden Fiddles (TV seriál)
1986 Lance et compte (TV seriál)

Dokumentární

1975 Le Monde s'en vient à Québec
1974 René Simard au Japon

Herecká filmografie

Filmy

2002 Agent of Influence (TV film)
1993 Nebezpečný let (TV film)
1991 Scanners II
1968 Viol d'une jeune fille douce, Le

TV seriály

1994 Scoop III (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky