foto

Džun Inoue

  • nar. 21.2.1947 (72 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tomošibi: Čóši dentecu 6.4jm no kiseki
2016 Hošikuzu kjódai no aratana densecu
Jaeko no hamingu
Tanemaku tabibito: Jume no cugiki
2014 Tôkyô Nanmin
2013 Aruku, Aruku, Aruku ~ Shikoku Henromichi ~ (TV film)
Bašauma-san to Big Mouth
2012 Hjakunen no tokei
Shigunaru: Getsuyōbi no Ruka
2011 Hômukamingu
2010 Hicudan hosutesu (TV film)
Renai Gikyoku: Watashi to koi ni ochitekudasai
Samurajský pudink
2009 60 sai no Love Letter
Goro's Bar (TV film)
2008 Atenshon purîzu supesharu: Ôsutoraria Shidonî hen (TV film)
2007 Atenšon purízu supešaru: Jóko, Hawai ni tobu
2005 Misora Hibari tandžó monogatari: Odeko to odeko ga bucukatte (TV film)
2003 9 Souls
1997 Vítejte zpět, pane McDonalde
1989 Zennin no džóken
1974 Mucugoró no kekkonki
1973 Ai tte nandaró
1972 Guam tóčindóčú
1971 Niši no betenši, higaši no sagiši
1970 Kigeki: Migi muké hidari!
1968 The Spiders no daišingeki
1967 Crazy ógon sakusen
Kigeki: Ippacu šóbu
The Spiders no gó gó: Utau mizu sakusen

TV seriály

2016 Onna Kudoki Meshi 2 (TV seriál)
Specialist (TV seriál)
2015 Dôkutsu ojisan kanzenban (TV seriál)
Tatakau! Šoten girl (TV seriál)
2014 Cinderella Date (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.5 (S03E05)
2012 Džoi Kuraiši Šóko (TV seriál)
Irodori himura (TV seriál)
2011 Barairo no Seisen (TV seriál)
2008 Muri na Renai (TV seriál)
Šiori to Šimiko no kaiki džikenbo (TV seriál)
2006 Atenšon purízu (TV seriál)
Beni no Monsho (TV seriál)
Unfair (TV seriál)
2005 Faito (TV seriál)
Gokusen 2 (TV seriál)
Onna no ičidaiki (TV seriál)
Warau sannin shimai (TV seriál)
2004 Otóto (TV seriál)
Sore wa, tocuzen, araši no jó ni (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)
2000 Shinjuku Boso Kyukyutai (TV seriál)
1997 Bancha mo Debana (TV seriál)
1996 Konna wataši ni dare ga šita (TV seriál)
1995 Ma no Kisetsu (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky