foto

Šingo Gocudži

  • nar. 1.8.1976 (43 let)
    Kaga, prefektura Išikawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kidnap Tour (TV film)
2012 Kikenna Shamen (TV film)
Učú kjódai
2011 Vinou lásky
2010 Bakamono
Malé lži
2009 Zen
2008 Hitmaker: aku jú monogatari (TV film)

TV seriály

2014 Cinderella Date (TV seriál)
2012 Hidamari no ki (TV seriál)
Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
2007 Kamen Rider Den-O (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky