foto

Christopher Good

  • nar. Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 On Expenses (TV film)
2005 Papež Jan Pavel II. (TV film)
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)
2003 Dr. Jekyll & Mr. Hyde (TV film)
Jindřich VIII. (TV film)
1982 Gándhí
Viktor, Viktorie
1979 Julius Caesar (TV film)
1977 Příliš vzdálený most

TV seriály

2010 Pán času (TV seriál)
Stvůra z podpalubí (S05E02)
Foylova válka (TV seriál)
Ruský dům (S07E01)
2005 Egypt (TV seriál)
Záhada Rosettské desky (E05)
2004 The Brief (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Sleeper (S01E07)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
1995 Choir, The (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
The Wimbledon Poisoner (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Charters & Caldicott (TV seriál)
1984 Bottle Boys (TV seriál)
Diana (TV seriál)
Oxbridge Blues (TV seriál)
1983 The Fourth Arm (TV seriál)
1982 Father Charlie (TV seriál)
Nancy Astor (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
Návrat na Brideshead (TV seriál)
Et in Arcadia Ego (E01)
1980 History of Mr. Polly, The (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)

Dokumentární

2010 Van Gogh: Příběh (TV film)
2005 Ian Fleming: Život s Bondem (TV film)
1982 Běh času (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace