foto

Darren Tighe

  • nar. 1973
    Preston, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Everyday
2004 Whose Baby? (TV film)
2002 Crime and Punishment (TV film)
Nonstop párty
2001 Zloději a vyděrači
2000 You Can't Dance
1999 Všichni královi vojáci (TV film)
1997 Coming Down
More Is Less (TV film)
No Child of Mine (TV film)
1996 Jude
Zdá se, že... (TV film)
1995 Go Now

TV seriály

2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Guillaumův meč (S13E01)
2008 Invisibles, The (TV seriál)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
Thieves Like Us (TV seriál)
2006 Goldplated (TV seriál)
New Street Law (TV seriál)
Vital Signs (TV seriál)
2005 Ideal (TV seriál)
Vincent (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
Trust (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
I Saw You (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
Zachraň mě! (TV seriál)
2000 Královna meče (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
Maisie Raine (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Zlatá klec (TV seriál)
1994 Lloyds Bank Channel 4 Film Challenge (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace