foto

Albert Schimel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1989 Une saison de feuilles (TV film)
1982 Adieu (TV film)
1981 L'Homme en rouge (TV film)
Portrait d'un inconnu (TV film)
Roman du samedi: Mémoires de deux jeunes mariées, Le (TV film)
Ursule Mirouët (TV film)
1980 Antenne à Francis Perrin (TV film)
Kůň v betonu (TV film)
1978 Le coup monté (TV film)
1977 La lettre écarlate (TV film)
1976 Lauzun de la Grande Mademoiselle, Le (TV film)
1972 Dossiers de Me Robineau: Les cagnards, Les (TV film)
1971 L'homme qui rit (TV film)
Romulus le grand (TV film)
1970 Lys dans la vallée, Le (TV film)
Mort de Danton, La (TV film)
1969 Sainte Jeanne (TV film)
1968 La forêt noire (TV film)
1967 Huckleberry Finn (TV film)
Le golem (TV film)
Marion Delorme (TV film)
Parisienne, La (TV film)
1965 Mystère de la chambre jaune, Le (TV film)
1964 Les murs (TV film)
1962 Chien, Le (TV film)
1961 Quitte pour la peur (TV film)

TV seriály

1990 V comme vengeance (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1986 Grand hôtel (TV seriál)
1979 Île aux trente cercueils, L' (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Poupée sanglante, La (TV seriál)
1973 L'éducation sentimentale (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1965 Train bleu s'arrête 13 fois, Le (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 La caméra explore le temps (TV seriál)

Dokumentární

1964 Une foule enfin réunie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky