foto

Duncan Preston

  • nar. 1946
    Bradford, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dračí srdce 3: Čarodějova kletba
Howl
2014 Nativity 3: Dude, Where's My Donkey?!
2006 Acorn Antiques: The Musical
Po Tomášovi (TV film)
2004 5 dětí a To
1999 Harry Enfield Presents Kevin's Guide to Being a Teenager (TV film)
Wetty Hainthropp Investigates (TV film)
1996 Holed
1994 Audience with Ken Dodd, An (TV film)
Victoria Wood: Live In Your Own Home
1992 Victoria Wood's All Day Breakfast (TV film)
1988 Sun Child (TV film)
1987 Gentry
1984 Cesta do Indie
Scandalous
1979 Kdo bručí v base
Nightingale Sang in Berkeley Square, A
Performance of Macbeth, A (TV film)

TV seriály

2013 Láska a manželství (TV seriál)
2011 Pointless Celebrities (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 Eustace Bros., The (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Poslední pokus (S01E04)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Jedenáctka mrtvého muže (S02E03)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
1997 Chalk (TV seriál)
Noemova archa (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Coogan's Run (TV seriál)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)
Victoria Wood (TV seriál)
1988 Panský dům (TV seriál)
1987 Hardwicke House (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 Acorn Antiques (TV seriál)
Boon (TV seriál)
Buddy (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1984 Ellis Island (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Sedm chudých rytířů (S01E03)
1983 Shades of Darkness (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
That's My Boy (TV seriál)
Wood and Walters (TV seriál)
1980 Glamour Girls, The (TV seriál)
1979 Screenplay (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Neuctivý státní zaměstnanec (S02E07)
1977 Secret Army (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)
2001 The Sketch Show Story (TV seriál)
1998 The Best of British (TV seriál)
1997 In Search of Hamlet (TV film)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)
1982 Channel 4 News (TV pořad)
Countdown (TV pořad)
1980 Newsnight (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace