foto

François Bernheim

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 Famille décomposée (TV film)
2008 Marion a Lucie (TV film)
État de manque (TV film)
2006 Mémoire de glace (TV film)
2000 Léopold (TV film)
1998 L'enfant et les loups (TV film)
1995 Daisy et Mona
1991 Táta nebo milenec
1989 Mannequins d'osier, Les
1987 Oeil au beur(re) noir, L'
Tandem

TV seriály

2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
2002 Garonne (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Duettistes: Jeunes proies, Les (TV film)
1995 Noël et après (TV film)
1994 Couleur du mensonge, La (TV film)
1983 Edith a Marcel
Otec & otec
Zhoubné pátrání

TV seriály

2009 Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)
2008 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
La Grande Vie (S03E04)
2002 Garonne (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Avocats & associés (TV seriál)
Duel au palais (S02E03)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)

Dokumentární

2007 Empreintes (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky