foto

Jane Wiedlin

  • nar. 20.5.1958 (60 let)
    Oconomowoc, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 HoneyBee
2014 Roundball
2013 Hidden Hills
2011 Casserole Club, The
Doggie B
I Want to Get Married
2010 Demonic Toys: Personal Demons
2009 Stuck!
The Mandalorian Legacy
2006 Live Freaky Die Freaky
2005 Firecracker
2003 Scooby-Doo a upíří legenda
2000 Angels!
1999 Scooby-Doo a duch čarodějky
1989 Skvělé dobrodružství Billa a Teda
1987 Šípková Růženka
1986 Star Trek IV: Cesta domů
1985 Go-Go's: Prime Time
Stopa

TV seriály

2015 Gen Zed (TV seriál)
2010 Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2003 Kačer Dodgers (TV seriál)
2001 Spyder Games (TV seriál)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
1999 Mission Hill (TV seriál)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1990 Tom a Jerry (TV seriál)

Dokumentární

2003 Mayor of the Sunset Strip - a.z.
2002 Bubblegum Babylon (TV film)
2001 An All-Star Tribute to Brian Wilson (koncert)
Go-Go's: Live in Central Park, The (koncert)
1984 Album Flash (TV seriál)
1981 Urgh! A Music War

TV pořady

2016 Chelsea (TV pořad)
2010 RuPaul's Drag U (TV pořad)
2005 Kathy Griffin: My Life on the D-List (TV pořad)
Queer Edge with Jack E. Jett & Sandra Bernhard (TV pořad)
2003 Surreal Life, The (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Amanda & the Alien (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace