foto

Alexandre Jaffray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Meurtres en Bourgogne (TV film)
2014 La trouvaille de Juliette (TV film)
2013 Faut marier maman, Il (TV film)
2011 Au bistro du coin
I love Perigord (TV film)
Merci patron (TV film)
Nebezpečná hra (TV film)
2009 Le Séminaire Caméra Café
2007 Kde se cesty kříží
2006 Nos amis les Terriens
2004 L'abbaye du revoir (TV film)
2000 Le Monde de Marty
1997 Francorusse

TV seriály

2015 Hotel na pláži (TV seriál)
Nevydařená svatba (S02E06)
Odhalené lži (S02E05)
Výcvik svůdníka (S02E04)
další epizody (6)
2014 Hotel na pláži (TV seriál)
Večírek na rozloučenou (S01E06)
Přiznání (S01E05)
Hrdost (S01E04)
další epizody (6)
Origines (TV seriál)
Le Sacrifice du pélican (S01E06)
Dragon noir (S01E05)
Le fils de la lune (S01E04)
další epizody (6)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2010 Ma femme, ma fille, 2 bébés (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 L'Hôtel du Libre-Echange (TV film)

Dokumentární

1985 Télématin (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Le Monde de Marty

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky