foto

Eileen Way

  • nar. 2.9.1911
    Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.6.1994 (82 let)
    Cantebury, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Královna srdcí
1986 All Passion Spent (TV film)
1985 Doktorem proti své vůli
1984 Memed My Hawk
Sakharov (TV film)
1981 Sfinga
1978 Bídníci (TV film)
1969 Vendetta for the Saint
1966 Daleks' Invasion Earth: 2150 A.D.
1964 The Bargee
1963 The Comedy Man
1962 Village of Daughters
1961 Rashomon (TV film)
1958 Vikingové
1955 Thunder Rock (TV film)
1954 Aunt Clara
Monsieur Ripois
Odvážlivci
1953 Street of Shadows
The Blakes Slept Here
1952 Stranger Left No Card, The
Venetian Bird
1951 Cheer the Brave

TV seriály

1993 Century Falls (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1988 Rainbow, The (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1986 Paradise Postponed (TV seriál)
1985 Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Fair Stood the Wind for France (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
The Mackinnons (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
Žáby překračují Andy (S01E05)
1976 Just William (TV seriál)
The Glittering Prizes (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1972 Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Germinal (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Compact (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1958 William Tell (TV seriál)
1957 Rendezvous (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 Barbie (TV seriál)
Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 A Matter of Time - a.z.
1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace