foto

Thierry Malet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Tijuana Bible
2016 Qui sème l'amour... (TV film)
2014 Des Roses en Hiver (TV film)
Echange, L'
2011 Jako doma (TV film)
2007 Notable donc coupable (TV film)
2005 Parlez-moi d'amour (TV film)
2004 Vous êtes de la région? (TV film)
2003 Aligato
Děti nesnáším (TV film)
Ženy mají pravdu (TV film)
2002 Hasard fait bien les choses, Le (TV film)
2001 Riffed
2000 Alexandrophagie, L'

Dokumentární

2006 Assassinat d'une modiste

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky