foto

Damon Runyon

  • nar. 3.10.1880
    Manhattan, Kansas, USA
  • zem. 10.12.1946 (66 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Three Wise Guys (TV film) - povídka
1989 Vražda na Broadwayi - povídka
1980 Panenka pro štěstí - povídka
1979 Butch Minds The Baby - povídka
1962 40 Pounds of Trouble - povídka
1961 Plná kapsa zázraků - povídka
1955 Frajeři a saze - povídka
1953 Money from Home - povídka
1951 The Lemon Drop Kid - povídka
1950 Johnny One-Eye - povídka
1949 Sorrowful Jones - povídka
1943 It Ain't Hay - povídka
1942 Butch Minds the Baby - povídka
The Big Street - povídka
1941 At the Stroke of Twelve - povídka
Tight Shoes - povídka
1940 Just a Cute Kid - povídka
1939 Joe and Ethel Turp Call on the President - povídka
1938 Straight, Place and Show - povídka
1937 Racing Lady - povídka
1935 Hold 'Em Yale - povídka
Princess O'Hara - povídka
Professional Soldier - povídka
1934 Little Miss Marker - povídka
Midnight Alibi - povídka
Million Dollar Ransom - povídka
No Ransom - povídka
The Lemon Drop Kid - povídka
1933 Podsvětí ve fraku - povídka

TV seriály

1994 Broadway Stories (TV seriál) - povídka
1955 Damon Runyon Theater (TV seriál) - povídka
1949 Suspense (TV seriál) - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Kantonský kmotr - původní scénář
1952 Bloodhounds of Broadway
Stop, You're Killing Me - divadelní hra
1942 Pýcha Yankeeů
1938 A Slight Case of Murder - divadelní hra
Straight, Place and Show - divadelní hra
1936 The Three Wise Guys
1934 A Very Honorable Guy

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Host

TV pořady

1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky