foto

Doris Buchrucker

  • nar. 1952
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Poslední děti ráje (studentský film)
2018 Alles ist gut
2017 Der Hund begraben
Onkel Wanja
2016 Tatort – Klingelingeling (TV film)
2015 Einer für alle, alles im Eimer (TV film)
2014 Zwei allein (TV film)
2012 Bankraub für Anfänger (TV film)
Drei Stunden
Mobbing (TV film)
Polizeiruf 110 - Schuld (TV film)
Trans Bavaria
2010 Daniels Asche
Sau Nummer vier. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
2009 Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
2007 Grüß Gott, Herr Anwalt (TV film)
Wie es bleibt
2003 Der zerbrochene Krug (TV film)
1998 Lychees weiß blau (TV film)
1996 Schönste Tag im Leben, Der (TV film)
1993 Denunziantin, Die
1991 Moskau - Petuschki (TV film)
1986 Wohin und zurück - Santa Fe (TV film)
1983 Heinrich Heine - Die zweite Vertreibung aus dem Paradies (TV film)
1978 Der Gehilfe (TV film)

TV seriály

2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
1994 Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace