foto

Doris Buchrucker

  • nar. 1952
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Herecká filmografie

Filmy

2019 Poslední děti ráje (studentský film)
2018 Alles ist gut
2017 Der Hund begraben
Onkel Wanja
2016 Tatort – Klingelingeling (TV film)
2015 Einer für alle, alles im Eimer (TV film)
2014 Zwei allein (TV film)
2012 Bankraub für Anfänger (TV film)
Drei Stunden
Mobbing (TV film)
Polizeiruf 110 - Schuld (TV film)

Galerie (3)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace