foto

Edward Malin

  • nar. 1894
    Hackney, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.3.1977
    Ealing, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Nearest and Dearest
1971 Percy
1969 Obývací ložnice
1966 Jak ukrást Venuši
1964 Perný den
1961 Hair of the Dog
1960 Inn for Trouble
Operation Cupid
1958 A Tale of Two Cities
The Silent Enemy
The Two-Headed Spy
Zkáza Titaniku
1957 The Story of Esther Costello
1955 A Kid for Two Farthings
1954 The End of the Road
1953 Genevieve
The Drayton Case
1948 William Comes to Town
1943 Theatre Royal

TV seriály

1974 Doctor at Sea (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
Take Seven (E03)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
1968 Nearest and Dearest (TV seriál)
Oh Brother! (TV seriál)
1966 The Informer (TV seriál)
1965 Londoners (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Frankie Howerd (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Echo Four Two (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
The Escape of R.D.7 (TV seriál)
The Treasure Seekers (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Charlesworth at Large (TV seriál)
Hotel Imperial (TV seriál)
Quatermass and the Pit (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
The Larkins (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1953 Your Favorite Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky