foto

Gary Waldhorn

  • nar. 3.7.1943 (77 let)
    Paddington, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Zeměpisná délka (TV film)
1990 Missing Persons (TV film)
1985 Mrs. Capper's Birthday (TV film)
1984 Squaring the Circle (TV film)
The Chain
1982 Harry's Game (TV film)
Outside Edge (TV film)
1981 Vítězství
1980 Sir Henry na panství Rawlinson
1979 Hanover Street
Zlaté stoky
1971 Vzducholoď

TV seriály

2008 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2000 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Summer (S03E04)
1999 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Spring (S03E03)
Winter (S03E02)
Autumn (S03E01)
1998 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Love and Marriage (S02E04)
Celebrity Vicar (S02E03)
Dibley Live (S02E02)
1997 Loved by You (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Engagement (S02E01)
1996 Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
The Christmas Lunch Incident (S01E08)
The Easter Bunny (S01E07)
1994 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Animals (S01E06)
Election (S01E05)
The Window & the Weather (S01E04)
další epizody (6)
1993 Comedy Playhouse (TV seriál)
1991 Titmuss Regained (TV seriál)
1990 Haggard (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1988 Campaign (TV seriál)
The Return of Shelley (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1986 All at Number 20 (TV seriál)
Brush Strokes (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Drummonds (TV seriál)
Moving (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Láska a manželství (TV seriál)
Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Králův šašek (S01E05)
The Prisoner of Zenda (TV seriál)
1982 Alexa (TV seriál)
All for Love (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Et in Arcadia Ego (E01)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
The Spoils of War (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Tak byl dobyt Everest (S01E08)
1976 Maggie and Her (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
The Infernal Machine (S01E18)
1975 Doctor on the Go (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
Top Secret Life of Edgar Briggs, The (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Lotus Eaters, The (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Greatest Christmas Comedy Moments (TV film) - a.z.
2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)

Host

TV pořady

2006 The ONE Show (TV pořad)
2001 Comic Relief Short Pants (TV pořad)
1997 Light Lunch (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky