foto

Harold Bennett

  • nar. 17.9.1899
    Hastings, East Sussex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.9.1981 (81 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Are You Being Served?
1975 Ups and Downs of a Handyman, The
1972 Au Pair Girls
1971 Stalls of Barchester, The (TV film)
1967 Sky Bike, The

TV seriály

1976 Clayhanger (TV seriál)
1975 Doctor on the Go (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Doctor in Charge (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
Strauss Family, The (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Two in Clover (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
King of the River (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace