foto

Anja Lüdcke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Le Chemin
Pris de court
2012 Cher radin (TV film)
2011 Brassens, la mauvaise réputation (TV film)
Trois filles en cavale (TV film)
2010 Speciální léčba
Tombé sur la tête (TV film)
2009 Šest hodin života (TV film)
2008 Ma soeur est moi (TV film)
2007 Hubert et le chien (TV film)
2006 L'étoile du soldat
2005 Strach z minulosti (TV film)
2004 Cause toujours!
2003 Péril imminent (TV film)
2002 Amant de mes rêves (TV film)

TV seriály

2018 Deutsch-Les-Landes (TV seriál)
Oktoberfest (E06)
2016 Pátrací oddělení (TV seriál)
Escalade (S10E03)
2015 Pátrací oddělení (TV seriál)
La Nuit des étoiles (S09E11)
Les Loups (S09E09)
Innocence sacrifiée (S09E08)
další epizody (6)
2014 Pátrací oddělení (TV seriál)
Haute tension (S08E11)
Cyrano (S08E09)
La Cavale (S08E08)
další epizody (6)
2013 Pátrací oddělení (TV seriál)
Trahison (S07E16)
2007 Kruhy v obilí (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2005 Mademoiselle Joubert (TV seriál)
2002 Juliette Lesage, médecine pour tous (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace