foto

Šin'iči Nišitani

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Kekkon
2016 Kageró no cudži: Kengó fukkacu! – Inemuri Iwane Edo zóši
Kensou no Machi, Shizuka na Umi (TV film)
2014 Kjokuhoku rapusodi (TV film)
2010 Šibuja
2007 Aozora no ruretto
Chichi ni Kanaderu Melody (TV film)
Kaze no Kitamichi (TV film)
2004 Nanako to Nanao
2003 Hana
1995 Anata no naka de ikiru: CG seinen no kodoku to ai (TV film)

TV seriály

2019 Sagideka (TV seriál)
2017 Ueki Hitoši to nobosemon (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
2014 Jošiwara uradošin (TV seriál)
2011 Bitter Sugar (TV seriál)
Šidžúkuniči no recipe (TV seriál)
2009 Cubasa (TV seriál)
2008 Toppu Serusu (TV seriál)
2007 Kageró no cudži (TV seriál)
2005 Nanairo no Obanzai (TV seriál)
2004 Order Made (TV seriál)
Čotto matte, kami-sama (TV seriál)
2000 Ičigen no koto (TV seriál)
1996 Futarikko (TV seriál)
1990 Tobuga gotoku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky