foto

Oskar Hes

  • nar. 26.12.1998 (21 let)

Herecká filmografie

Filmy

2021 Bratři
Zátopek
2020 Anatomie zrady (TV film)
Bábovky
Město
2019 Bobři v plamenech (studentský film)
2018 Dukla 61 (TV film)

TV seriály

2018 Haunted (TV seriál)
Rédl (TV seriál)
2017 Specialisté (TV seriál)
2016 Pustina (TV seriál)

Diskuze k tvůrci (0)

    • 28.5.2018  12:49
    ivamka
    (hodnocení, komentáře)

    Dukla 61 a tento kluk jak kdyby z oka vypadnul mladému haviřovi té doby. Hraje i když nehraje.

    • 27.5.2018  21:44
    eleonnore
    (hodnocení, komentáře)

    Po Dukle a Pustině jsem zvědavá, co natočí dál. Slibnej herec.

    • 24.8.2017  19:51
    irwin99
    (hodnocení, komentáře)

    ProfesorJJ: :D :D :D 

    • 24.8.2017  17:06
    ProfesorJJ
    (hodnocení, komentáře)

    Totalně nesympatický pytel shitek , kterému bych po osobní zkušenosti nejraději nasadil pár directu do té jeho dementní hlavy. Jeho herecký skill je na urovni vytlačeného exkrementu na dně haj*lu.

    na příspěvěk reagoval irwin99
    • 24.8.2017  16:57

    Uživatel ProfesorJJ smazal svůj příspěvek.