foto

Irene Sutcliffe

  • nar. 12.7.1924 (94 let)
    Burnley, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 The Booze Cruise II: The Treasure Hunt (TV film)
2002 Sbohem, pane profesore (TV film)
1989 Síla vůle (TV film)
1988 Velmi si vás vážíme
1987 Withnail a já
1983 Wars, The
1981 Member for Chelsea, The (TV film)
1979 Agatha
1975 Flame

TV seriály

2015 The Royals (TV seriál)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Jen my dvě (S03E06)
2004 Courtroom, The (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1995 She's Out (TV seriál)
1994 Men of the World (TV seriál)
1993 10 Percenters, The (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Fame Is the Spur (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
1964 Villains, The (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Pathfinders in Space (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace