foto

Gunnel Broström

  • nar. 25.10.1922
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko
  • zem. 28.6.2012 (89 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Påsk (TV film)
1986 Amorosa
1979 Charlotte Löwensköld
Kristoffers hus
1974 Erik XIV (TV film)
1972 Tango (TV film)
1971 Člověk z druhé strany
1969 Solens barn (TV film)
1968 Jsem zvědavá modře
1967 Stimulantia
Tvärbalk
1965 Den bergtagna (TV film)
En florentinsk tragedi (TV film)
En kopp te (TV film)
Gustav Vasa (TV film)
Janus (TV film)
Thérèse Raquin (TV film)
1963 Prins hatt under jorden
1961 Swedenhielms (TV film)
1960 Oväder (TV film)
1959 Hemma klockan sju (TV film)
Måsen (TV film)
Ryttare i blått
1958 Bock i örtagård
1957 Lesní jahody
1956 Ett dockhem
1955 Paradiset
1954 Salka Valka
Storm över Tjurö
1953 Vi tre debutera
1952 Ubåt 39
1948 Intill helvetets portar
1947 Brott i sol
Rallare
1946 Barbacka
Klockorna i Gamla Sta'n
Peggy på vift
1945 Galgmannen
1944 Skeppar Jansson
Släkten är bäst
1942 En äventyrare
Rid i natt!

TV seriály

1981 Kallocain (TV seriál)
1965 Niklassons (TV seriál)
1959 13 Demon Street (TV seriál)
1951 Foreign Intrigue (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1971 Leka med elden (TV film)
1969 Blanco Posnets hängning (TV film)
1967 Glasmenageriet (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky