foto

Tomas Bolme

  • nar. 21.4.1945 (75 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bamse och dunderklockan
2016 Bamse och häxans dotter
2014 Zkažená holka
2013 Zločiny z vášně: Mrtvá nevěsta (TV film)
2008 Arn - Riket vid vägens slut
2007 Arn
2006 Když padne soumrak
2001 Gustav III:s äktenskap (TV film)
Kvinna med födelsemärke (TV film)
Om inte
1995 Alfred
1992 S nejlepšími úmysly
Vyděrači (TV film)
1991 Facklorna (TV film)
1988 Fordringsägare
1985 Den tragiska historien om Hamlet - Prins av Danmark (TV film)
1981 Skål och välkommen
1980 Flygnivå 450
1978 Man måste ju leva...
1975 Kluk a holka
Monismanien 1995
1974 Det sista äventyret
Gustav III (TV film)
1970 Lyckliga skitar
1968 Freddy klarar biffen
1965 Verandan (TV film)
1964 Blåjackor
1963 Mordvapen till salu
1961 Pojken i trädet
1959 Mälarpirater
Pojken Winslow (TV film)

TV seriály

2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2005 Wallander (TV seriál)
2003 Vera med flera (TV seriál)
1999 Julens hjältar (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1992 Dødelig kjemi (TV seriál)
1991 1628 (TV seriál)
Den goda viljan (TV seriál)
1989 T. Sventon praktiserande privatdetektiv (TV seriál)
1986 Sammansvärjningen (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
1982 Skulden (TV seriál)
1976 En dåres försvarstal (TV seriál)
1971 Den byxlöse äventyraren (TV seriál)
1962 Halsduken (TV seriál)

Dokumentární

2016 Der Clown (TV film)
1988 Fyra dagar som skakade Sverige (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky