foto

Laurens Walter

  • nar. 1977
    Cáchy, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Odnikud
2016 Kobra 11 - Král zlodějů (TV film)
2014 Stromberg - Der Film
2013 Válečná generace (TV film)
2012 Tatort - Ballade von Cenk und Valerie, Die (TV film)
2011 Nacht ohne Morgen
2010 Carlos (TV film)
2009 Parkour
2006 Die österreichische Methode
2002 Když se láska vytrácí (TV film)

TV seriály

2015 Sibel & Max (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Terra MaX (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace