foto

Maurren O'Brien

  • nar. 29.6.1943 (75 let)
    Livepool, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
2001 Dad's Army: Missing Presumed Wiped (TV film) - a.z.
2000 Blind Date, The
Jedna za druhou
McCready and Daughter (TV film)
1999 Doctor Who: The Crusade - a.z.
1998 Armáda v sukních
Láska k tanečníkovi (TV film)
1997 Royal Scandal, A (TV film)
1996 Moll Flandersová (TV film)
The Sculptress (TV film)
1987 Ztracení chlapci
1985 Zina
1984 She'll Be Wearing Pink Pyjamas
1968 Mr. Dickens of London (TV film)

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1994 Inspektor Taggart (TV seriál)
Zakázané ovoce (S10E02)
1993 Bedna (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Oresteia (TV seriál)
The Legend of King Arthur (TV seriál)
1978 The Devil's Crown (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
1972 Six Days of Justice (TV seriál)
Whiteoaks of Jalna, The (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Sat'day While Sunday (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Dokumentární

2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál) - a.z.
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál) - a.z.
1991 Doctor Who: The Hartnell Years - a.z.

TV pořady

2004 The Culture Show (TV pořad) - a.z.
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace