foto

Ann-Sofie Rase

  • nar. 10.7.1964 (56 let)
    Östhammar, Uppsala län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 My jsme nejlepší!
2012 Arne Dahl: Velké vody (TV film)
2006 7 miljonääriä
Den sista hunden i Rwanda
2004 Alltid på en tisdag (TV film)
2003 Sprickorna i muren
2000 Det okända.
Hassel - Förgörarna
1999 Dospělé chování... Všechno je v hlavě
Lusten till ett liv
1995 Vi skulle ju bli lyckliga...
1991 Till Julia (TV film)

TV seriály

2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (7)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2009 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
V oku bouře (S04E01)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Om ett hjärta (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Leende guldbruna ögon (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2005 Kommissionen (TV seriál)
2003 Talismanen (TV seriál)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
Nya tider (TV seriál)
Sjätte dagen (TV seriál)
1998 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Monstret (S01E06)
1997 OP7 (TV seriál)
1996 Sexton (TV seriál)
1995 Radioskugga (TV seriál)
1993 Macklean (TV seriál)
Snoken (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky