foto

Flemming Sørensen

  • nar. 21.4.1951 (68 let)
    Århus, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Bouře
2002 Arsenik og gamle kniplinger (TV film)
1998 Majoren (TV film)
1990 Manden der ville være skyldig
1984 Midt om natten

TV seriály

2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2011 Naprostá nejistota (TV seriál)
Vláda (TV seriál)
Poslední dělník (S02E03)
V Bruselu tvůj křik nikdo neuslyší (S02E02)
2010 Vláda (TV seriál)
První úterý v říjnu (S01E10)
Státní návštěva (S01E06)
Sto dní (S01E04)
další epizody (5)
2008 Livvagterne (TV seriál)
2000 Skjulte spor (TV seriál)
1999 Morten Korch - Ved stillebækken (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1992 Gøngehøvdingen (TV seriál)
1984 Anthonsen (TV seriál)
Niels Klims underjordiske rejse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace