foto

Judy Flynn

  • nar. Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Radost pro Freddieho (TV film)
2007 Rozvodoví advokáti (TV film)
2005 Pochod (TV film)
2003 Pollyanna (TV film)
1993 Closing Numbers
1990 Svět Eddie Wearyho (TV film)

TV seriály

2017 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 2 (S06E02)
2011 Monroe (TV seriál)
2009 Maličké království Bena a Holly (TV seriál)
Paradox (TV seriál)
2007 Lilies (TV seriál)
2004 No Angels (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Perfect World (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Dinnerladies (TV seriál)
Heartburn Hotel (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
Get Fit with Brittas (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
Out of Sight (TV seriál)
1994 Lloyds Bank Channel 4 Film Challenge (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
1990 Made in Heaven (TV seriál)
1988 First of the Summer Wine (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace