foto

Kerry Norton

  • nar. 1973
    Sunbury-on-Thames, Londýn, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Journey to a Journey
Sing For Your Supper
Untitled Sarah Silverman Project (TV film)
2015 The Pavement
ToY
2014 Speed Dating
2012 Filly Brown
2003 Devil's Tattoo, The
1996 Virtual Terror
1995 Demonsoul
After Frankenstein

TV seriály

2020 Angelyne (TV seriál)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
další epizody (5)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Taking a Break from All Your Worries (S03E13)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
The Screwfly Solution (S02E07)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Downloaded (S02E18)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Postřelen (S02E03)
Údolí temnoty (S02E02)
Ztraceni (S02E01)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1997 The Weird Al Show (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Girl and Her Cat (S01E11)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2004 Bad Girls: Most Wanted (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1992 The Big Breakfast (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky