foto

Kate Lonegran

  • nar. 4.1.1966 (54 let)
    Burto-upon-Irwell, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Walk Away and I Stumble (TV film)
Ředitelka (TV film)
1989 The Tall Guy

TV seriály

2002 Born and Bred (TV seriál)
Hrozba (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Four Fathers (TV seriál)
Loupež za bílého dne (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
The Hello Girls (TV seriál)
1995 Is It Legal? (TV seriál)
1992 Blue Heaven (TV seriál)
Parallel 9 (TV seriál)
1989 Maid Marian and Her Merry Men (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 World of Robin Hood (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky