foto

Michael Attwell

  • nar. 16.1.1943
    Watford, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.3.2006 (63 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Daniel Deronda (TV film)
2001 Bodywork
Zloději a vyděrači
2000 Nikomu nevěř!
Nový rok
1997 V nepřátelských vodách (TV film)
1996 Kapitán Poldark (TV film)
1995 Bible - Starý zákon: Josef (TV film)
1994 Tom a Viv
1993 Horse Opera (TV film)
1988 Buster
Desátý muž (TV film)
1987 Gentry
Naděje a sláva

TV seriály

2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Bolavé srdce (S01E05)
Slečna Marplová (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Dinotopie (TV seriál)
2001 Moje rodina (TV seriál)
Klenot od Cartiera (S02E09)
2000 Border Cafe (TV seriál)
Monsignor Renard (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Thief Takers (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Scarlet and Black (TV seriál)
Westbeach (TV seriál)
1990 Nová dobrodružství Černého Bleska (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Never Say Die (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1982 Then Churchill Said to Me (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
Seconds Out (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
1969 The First Churchills (TV seriál)
1968 The Root of All Evil? (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)
Plující monstrum (E01)
1999 Colour of Justice, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky