foto

Kazuhiro Ban

  • nar. 3.8.1954 (65 let)
    prefektura Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 JK Ninja Girls
2010 Rikon Shindoromu: Tsuma ni ima sugu detette! to iwaretara (TV film)
2007 Cheot nun
2005 Nagurimono
1994 Papa wa newscaster: Kaette kita Akira Rjútaró – Special (TV film)
1989 Papa wa newscaster: Ošógacu special (TV film)
1983 Oneesan no futomomo
1982 Shirobara gakuen: soshite zenin okasareta
1981 Bakku ga daisuki!
Kairaku Onsenkyô: Nyotaiburo
Onna taiiku kyôshi: Tonde hiraite
Shikijô ama: Fundoshi matsuri

TV seriály

2017 Temisu no curugi (TV seriál)
2016 Nonmama hakušo (TV seriál)
2015 Wakaretara Suki na Hito (TV seriál)
2014 Cinderella Date (TV seriál)
2012 Tōkyō Zenryoku Shōjo (TV seriál)
2011 Deka Wanko (TV seriál)
HUNTER~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi (TV seriál)
2009 Inpei Shirei (TV seriál)
2008 Nanase Futatabi (TV seriál)
2007 Džódan dža nai! (TV seriál)
Kuitan 2 (TV seriál)
2006 Kuitan (TV seriál)
2002 Psycho Doctor (TV seriál)
2001 Let's Go Nagata-cho (TV seriál)
2000 Straight News (TV seriál)
1999 Futago Tantei (TV seriál)
Suna no ue no koibitotači (TV seriál)
1998 With Love (TV seriál)
1996 Tomei ningen (TV seriál)
1994 Ue wo Muite Aruko (TV seriál)
1992 Dareka ga Kanojo wo Aishiteiru (TV seriál)
Kodomo ga Neta Ato de (TV seriál)
1991 Aitai Toki ni Anata wa Inai (TV seriál)
Kekkon no Risou to Genjitsu (TV seriál)
1990 Koi no Paradise (TV seriál)
1989 Kimi no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
1988 Papa wa Nenjuu Kuroosuru (TV seriál)
1987 Ohima nara Kite yo ne! (TV seriál)
Papa wa newscaster (TV seriál)
1984 Uchi no ko ni kagitte... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky