foto

Michael Starke

  • nar. 3.11.1957 (61 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jack Ryan: V utajení
2002 Revengers Tragedy
2001 Formula 51
1999 Brookside: Double Take!
1997 Brookside: The Lost Weekend
1985 No Surrender

TV seriály

2006 The Street (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2002 Stig of the Dump (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1990 Vic Reeves Big Night Out (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Boys from the Blackstuff (TV seriál)
Brookside (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2019 Soaps' Most Controversial Storylines (TV film)
2007 Coronation Street: Confidential (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace