foto

Michel Delpech

  • nar. 26.1.1946
    Courbevoie, Francie
  • zem. 2.1.2016 (69 let)
    Puteaux, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Où es-tu maintenant? (TV film)
2012 L'air de rien
2011 Milovaní
1997 Les enfants de l'Olympia (TV film)
1986 Alger la blanche

TV seriály

2009 Chabada (TV seriál)
1972 Midi Trente (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Host

TV pořady

2014 Du côté de chez Dave (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2006 Les Années bonheur (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Duos de l'impossible, Les (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
2001 Star Academy (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Vie privée, vie publique (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tapis rouge (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1987 Matin Bonheur (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1980 Stars (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1976 L'école des fans (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Midi-Première (TV pořad)
Ring Parade (TV pořad)
Système 2 (TV pořad)
1971 Cadet Rousselle (TV pořad)
Les étoiles de la chanson (TV pořad)
1968 Music-Hall à Provins (TV pořad)
1967 D'hier et d'aujourd'hui (TV pořad)
1961 La grande farandole (TV pořad)
1957 Discorama (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky