foto

Guy Michel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Emmenez-moi au théâtre: Le voyage de Monsieur Perrichon (TV film)
1981 Bourgeois gentilhomme, Le (TV film)
Plaisirs de l'ile enchantée, Les (TV film)
1980 La folle de Chaillot (TV film)
1977 Lorenzaccio (TV film)
Misanthrope, Le (TV film)
1974 Comme un pot de fraises!
Vrtohlavá ovce
1971 Misanthrope, Le (TV film)
1970 Madame Filoumé (TV film)
1969 Tout pour le mieux
Ženy
1967 Hôtel Racine (TV film)

TV seriály

1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Le roi qui vient du sud (TV seriál)
1978 La filière (TV seriál)
Voltaire (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky