foto

Joseph Ratzinger

  • nar. 16.4.1927 (92 let)
    Marktl am Inn, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Den, kdy se zastavila Země - a.z.
1989 Eppur si muove! (TV film)

TV seriály

2007 Switch reloaded (TV seriál) - a.z.
2005 Pán času (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2019 The Disappearance of Madeleine McCann (TV seriál) - a.z.
2016 Hostage to the Devil - a.z.
2012 Kniha tajemství Ameriky (TV seriál) - a.z.
Love Alien - a.z.
Mea Maxima Culpa: Silence in the House of God - a.z.
The Diamond Queen (TV seriál) - a.z.
2011 Francesco und der Papst
Tmář a jeho rod aneb Slzavé údolí pyramid
2010 Aus dem Leben - Die Reportage (TV seriál)
Le Vrai pouvoir du Vatican (TV film) - a.z.
Vetřelci dávnověku (TV seriál) - a.z.
Návrat (S01E06) - a.z.
2009 Benedikto! aneb Jak jsme vítali Josepha Ratzingera
Con Artist
Index - Die schwarze Liste des Vatikan (TV film) - a.z.
2008 Církevní hudba (TV seriál)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
Vesmír (TV seriál) - a.z.
2006 Benedikt XVI. - Der rätselhafte Papst (TV film) - a.z.
Příchod barbarů (TV seriál)
Zbav nás všeho zlého - a.z.
2005 Ein Papst aus Deutschland: Benedikt XVI. (TV film)
2004 Joseph Kardinal Ratzinger - Mein Vatikan (TV film)
2003 Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál) - a.z.
1953 Panorama (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)
2009 Le monde en face (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
The 7PM Project (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Schmidt & Pocher (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Hormiguero, El (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
2002 Sendung ohne Namen (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Alpha Forum (TV pořad)
1996 The O'Reilly Factor (TV pořad)
1995 Kulturzeit (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)
1973 Fantástico (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace