foto

Joo-hee Yoon

  • nar. 21.2.1985 (34 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatu
2010 Yeoldup bunui kamjung
2008 Keunyeoneun yeobbeottda
2007 Du beonjjae sarang
2004 Aneun yeoja

TV seriály

2019 Neoui noraereul deulryeojweo (TV seriál)
Yeolhyeolsaje (TV seriál)
2018 Riteon (TV seriál)
Sasaenggyeoldan romaenseu (TV seriál)
Shineui kwijeu : ributeu (TV seriál)
2017 Kwitsokmal (TV seriál)
2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Di dei (TV seriál)
Insaengchujeokja Leejaegoo (TV seriál)
2014 Dalryeora jangmi (TV seriál)
Leobeu in memolee 2 : appaeui noteu (TV seriál)
Shineui kwijeu shijoon 4 (TV seriál)
2013 Ailiseu 2 (TV seriál)
Ddaddeukhan mal hanmadi (TV seriál)
Wondeopool mama (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
Dakteo Jin (TV seriál)
2011 Galsulog gisedeungdeung (TV seriál)
Shineui kwijeu shijoon 2 (TV seriál)
2010 Chuno (TV seriál)
Naneun junseolida (TV seriál)
Shineui kwijeu (TV seriál)
2009 Inyeon mandeulgi (TV seriál)
Soosanghan samhyeongje (TV seriál)
2008 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
물병자리 (TV seriál)
2007 조강지처 클럽 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky