foto

Nicholas Day

  • nar. 16.10.1947 (72 let)
    Gillingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Brexit (TV film)
2015 A Dark Reflection
2010 Vlkodlak
2009 Margaret (TV film)
2006 Nezlomná vůle
2005 Erasmus 2
2002 Daniel Deronda (TV film)
2000 Stretch, The (TV film)
Zlatá číše
1999 Extremely Dangerous (TV film)
1998 Lidská bomba (TV film)
1982 Harry's Game (TV film)

TV seriály

2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Velká čtyřka (S13E02)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
Úlovek (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Osudná třináctá jamka (S12E01)
2008 Foylova válka (TV seriál)
Plán útoku (S06E01)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S03E07)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Voda za všechny peníze (S01E03)
2003 New Tricks (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
Špióni z Cambridge (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
In Defence (TV seriál)
Wilsons, The (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1991 Trouble in Mind (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Kappatoo (TV seriál)
Made in Heaven (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 The Citadel (TV seriál)
1982 Bounder, The (TV seriál)
Foxy Lady (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1980 Can We Get on Now, Please? (TV seriál)
Cribb (TV seriál)
It Takes a Worried Man (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
1977 Neskutečné historky (TV seriál)
Útěk ze Stalag Luft 112 B (S01E03)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2017 Mýty a monstra (TV seriál)
2015 Zmapované vraždy (TV seriál) - mod.

Host

TV pořady

1982 Countdown (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky