foto

Nick Miles

  • nar. 1962
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 England Expects (TV film)
2002 Dva muži šli do války
Gangy New Yorku
1999 Extremely Dangerous (TV film)
1998 Loved, The
1994 Ladybird Ladybird

TV seriály

1999 Harbour Lights (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
She's Out (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
Smrt pampeliškám (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2005 McLibel

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace