foto

Neil Bell

  • nar. 2.3.1970 (50 let)
    Oldham, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Viktor Frankenstein
2013 Radio Silence
2011 Powder
2009 Mid Life Christmas (TV film)
2008 The Crew
2007 Dead Clever: The Life and Crimes of Julie Bottomley (TV film)
2004 Boty mrtvého muže
Sex Traffic (TV film)
2003 The Death of Klinghoffer
The Second Coming (TV film)
2002 Lenny Blue (TV film)
Nonstop párty
Stretford Wives, The (TV film)
2001 When I Was 12 (TV film)

TV seriály

2017 Broken (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 1 (E01)
Charlotte Link (TV seriál)
Die letzte Spur (E12)
2015 Cuffs (TV seriál)
This Is England '90 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2013 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2012 Na věky věků (TV seriál)
Šachmat (E08)
Dáma (E07)
Věž (E06)
další epizody (8)
Secrets and Words (TV seriál)
True Love (TV seriál)
2011 Sirens (TV seriál)
2010 Panství Downton (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
2008 Sunshine (TV seriál)
2006 Eleventh Hour (TV seriál)
The Chase (TV seriál)
The Street (TV seriál)
2005 Ideal (TV seriál)
The Ghost Squad (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Against The Odds (S02E08)
2004 Podfukáři (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Christmas Special (S01E08)
Abduction (S01E04)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Buried (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
State of Play (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Liga gentlemanů (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky